top of page

Itt az idő, hogy megismerd csapatunkat!

A DiveTime búvárklubunkban három PADI búvároktató dolgozik, a fénykép szerinti sorrendben, balról jobbra haladva Barna, Zsolti és Krisz. Mi azért alapítottuk meg a búvárklubunkat, hogy minél több embernek mutathassuk meg a víz alatti világot.

Ha elszeretnéd kezdeni, mi megtanítunk. Ha már búvár vagy, akkor csatlakozz! Ez egy búvárklub, hogy legyen helye mindenkinek kezdőtől a haladó vagy profi szintig. A búvártúráinkon az egész család jól érezheti magát, mert kizárólag olyan helyszíneken merülünk, ahol a kísérők is megtalálják a számukra legvonzóbb időtöltést amíg mi merülünk.
Több mint hat éve merülünk és több mint tíz különböző országban merültünk már. Búvárkodtunk, az Atlanti- és Indiai-óceánban, a Vörös-tengerben, és a Földközi-tenger megannyi pontján. Ha velünk tartasz bárhova eljuthatsz! PADI rendszerben oktatunk a kezdőtől a hivatásos szintig.

"Ott lent valami olyasmit érzel, amivel még sohasem találkoztál. Süllyedsz a nagy kékségbe, körülötted minden lassú és csendes. A légzésed egyre nyugodtabb, ellazulsz és hagyod, hogy az érzés a hatalmába kerítsen. Nincs más csak Te és a saját érzéseid. Megérkezel oda, ahol mindig is lenni akartál és azt kívánod, bárcsak sohasem lenne vége. Nincsenek félelmeid, olyan dolgokat teszel meg, amiket korábban elképzelhetetlennek tartottál. Beúszol egy sötét üregbe, egy évtizedek óta a mélység fogságában lévő roncs belsejébe. Átléped a saját határaidat, ami izgalommal és büszkeséggel tölt el. Bízol magadban, a társadban, a felszerelésedben. Bízol bennük, mert szükséged van rájuk, de a legfontosabb, hogy önmagadban hiszel. Farkasszemet nézel egy cápával, de te továbbra is nyugodt vagy és nem érzel félelmet. Mert tiszteled a környezeted és a környezeted is tisztel téged, eggyé váltok ott lent. Tanulsz valamit, minden alkalommal. Nem másról, hanem saját magadról. Így szép lassan kezded megismerni önmagad és megtudod, hogy hová tartasz. 
Ha érdekel, gyere velünk, szívesen megmutatjuk Neked az utat!"

bottom of page